VIP workshop Hooggevoelige kinderen en hun emoties

Kinderen en hun emoties, dit is nogal wat. Een kind weet vaak niet dat of waarom het boos of verdrietig is. Dit moeten ze allemaal nog leren. En daar hebben ze ons als ouder voor nodig, om woorden te geven aan hun emoties. 

Maar wanneer je hooggevoelig bent, kunnen emoties nog intenser zijn. Intenser in de manier waarop ze deze uiten, maar ook intenser in de manier waarop de kinderen hun emoties beleven. 

Tijdens deze 4-delige workshop van 2 tot 2.5 uur gaan we specifiek in op de emoties en gedrag bij hooggevoelige kinderen. Zodat jij als ouder leert hoe je hier beter mee om kunt gaan. We gaan dieper in op de emoties boos, bang, verdriet en blijheid. We nemen als het ware een kijkje achter het gedrag van hun gedrag en emoties. 

 

Je gaat leren:

- Wat hooggevoeligheid is. 

- Wat je kunt doen bij een boos, bang of verdrietig kind.

- Hoe je het beste kunt reageren in het moment van de emotie.

- Hoe je ervoor kunt zorgen dat je kind zijn emoties op een gewenste manier uit.

(dit zijn oprecht leuke manieren om dit te doen!)

- Hoe je het beste om kunt gaan met de woedeaanvallen van je kind.

- Hoe je kind het beste om kan gaan met teleurstellingen.

- Hoe je ruimte geeft aan emoties en hoe je grenzen geeft aan het gedrag van je kind.

- Hoe blijheid zorgt voor veerkracht?

Tijdens deze workshop krijg je duidelijke tips en handvaten om hiermee om te gaan. Je leert beter begrijpen waarom je kind op een bepaalde manier reageert en je leert hoe jij hier beter op kan reageren. 

 

Maar, wat is nu een VIP-workshop?

Ik kom lekker naar jullie toe! Dus jullie hoeven geen oppas te regelen of er 's avonds nog op uit. Je kunt lekker de kids op bed leggen, de boel de boel laten en samen met mij om de keukentafel gaan zitten. Ik vertel jullie als ouders alles wat hierboven beschreven staat en nog veel meer. Maar ook, doordat dit een 1-op-1 workshop is, kan ik dieper ingaan op jullie vragen en de situatie met jullie kind(eren)! 

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze workshop en ken je meer mensen die deze workshop ook willen volgen? Dan kunnen we er een huiskamerworkshop van maken! Wanneer jij als ouder jouw huiskamer beschikbaar stelt voor nog minimaal 5 andere geïnteresseerden, is de workshop voor jou volledig gratis!

 

Neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een (introductie)workshop op een datum dat jou uitkomt.